San Sebastian Cheesecake Tarifi Nasil Yapilir?

San Sebastian cheesecake “yanmış cheesecake” yapılması çok kolay bir kek , ama basit gözüken her tarif gibi teknik ve kullanılan malzemenin kalitesi çok önemli ..Ben ilk yaptığımda yoğun yumurta kokusu ve tadı almıştım , bir sonraki denememde krem peynir ve kremayı arttırdım ve bu kokuyu almadım . Aşağıdaki malzemeleri arttırıp azaltıp birkaç denemede kendi damak tadınıza uygun karışımı bulabilirsiniz .

San Sebastian Cheesecake Tarifi Nasil Yapilir?

Yanmis cheesecake San Sebastian evde yapabileceginiz cok kolay bir tatli

  • 1 kilo krem peynir
  • 1.5 bardak şeker
  • 6 adet yumurta
  • 2 bardak krema
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı vanilya özü-kullanacaksanız
  • 1/3 bardak un
  1. Fırını 200 dereceye ısıtmaya başlayın
  2. Kek tepsisini yağlayın ve iki tane yağlı kağıtı üstüste yükseklik yaratacak şekilde yerleştirin..
  3. Mikser ile krem peynir ve şekeri karışım pürüzsüz olana karıştırın.Yumurtaları tek tek ekleyin ve karıştırın.Krema, vanilya özü ve tuzu da ekleyip karıştırın.En son unu ekleyin ve karışımı kek tepsisine ekleyin

  4. 200 derecede 60-65 dakika pişirin , arada kontrol edin.Kekin üstü koyu kahverengi olana kadar devam edin..Keke dokunduğunuzda kek sallanacaktır

  5. Pişince soğumaya bırakın , kekin yüksekliği inecektir -kek soğuduktan sonra oda sıcaklığında sunun.Afiyet olsun .

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s