Fırında Karnabahar Tarifi, Nasıl Yapılır?

Karnabahari lezzetli yemenin yöntemlerinden biri. Karnabahari fırında tarifi taze soğan, yoğurt ve peynir ile pişiriyoruz. Isterseniz salata ile yiyin, isterseniz de et yanına yardımcı yemek olarak sunun.Afiyet olsun.

Fırında Karnabahar Tarifi, Nasıl Yapılır?

Karnabahari lezzetli yemenin yöntemlerinden biri. Karnabahari fırında tarifi taze soğan, yoğurt ve peynir ile pişiriyoruz. Isterseniz salata ile yiyin, isterseniz de et yanına yardımcı yemek olarak sunun.

  • 1 küçük karnabahar
  • 3-4 tane taze soğan
  • Sos malzemeleri
  • 1 bardak yoğurt
  • 3 yemek kaşıği un
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Üstü için
  • Rendelenmiş kaşar peyniri
  • Kırmızı pul biber
  1. Karnabahar çiçeklerini kaynar suda 2 dakika kaynatın ve karnabaharları fırın kabına alın, üstüne doğranmış taze soğanları serpin

  2. Sos malzemeleri karıştırın ve karnabahar üstüne ekleyin

  3. En üste rendelemiş kaşar peyniri ve kırmızı pul biber ekleyin

  4. 200 dereceye ısıtılmış fırında üstü kızarana kadar 20 dakika kadar pişirin.Afiyet olsun .

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s